Επιλογή Σελίδας

Όροι και προϋποθέσεις

Το eshop του εργαστηρίου ποντιακών προϊόντων της imFarms, είναι μια ευκολία για τους πελάτες μας. Μία δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων μας από το σπίτι σας με μερικά μόνο κλικ. Χρησιμοποιώντας το eshop μας αποδέχεστε τους παρακάτω όρους χρήσης. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τους όρους χρήσης & απαραίτητες πληροφορίες για τη χρήση του eshop μας.

ΧΡΗΣΤΕΣ

Δικαίωμα χρήσης του eshop μας έχουν άτομα άνω των 18 ετών, ή άτομα κάτω των 18 ετών με τη συγκατάθεση γονέα ή νόμιμου κηδεμόνα. Με τη χρήση του eshop εγγυάστε ότι πληρείτε την παραπάνω προϋπόθεση & ότι δεν χρησιμοποιείτε ψευδή στοιχεία & ονόματα.

Οι προσωπικές πληροφορίες που δίνετε διέπονται από την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας & του eshop μας (βλ. αντίστοιχη κατηγορία).

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο eshop μας τοποθετώντας στο καλάθι σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας αποσταλεί ένα email με την αναλυτική παραγγελία σας και την επιβεβαίωση ότι την έχουμε λάβει. Η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας αποτελεί μια συμφωνία μεταξύ μας για την εκτέλεσή της. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν διαθέσιμα κάποια προϊόντα ή το κατάστημα αδυνατεί να εκτελέσει την παραγγελία σας στο ζητούμενο χρόνο, θα ενημερωθείτε το συντομότερο τηλεφωνικά ή μέσω email. Γι αυτό το λόγο είναι σημαντικό να ελέγξετε τα στοιχεία επικοινωνίας πριν την υποβολή της παραγγελίας σας.

Η δυνατότητα εκτέλεσης παραγγελιών εξαρτάται από τις εκάστοτε συνθήκες και τον όγκο των παραγγελιών.

Αν έχετε κάποια αλλεργία, παρακαλούμε αφήστε μας μία σχετική σημείωση ή καλέστε μας πριν παραγγείλετε.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές μας είναι σε ευρώ € και σε αυτές περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ του eshop και των φυσικών καταστημάτων μας. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, αλλά οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  • μετρητά κατά την παράδοση

  • πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω συσκευής POS

  • πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του eshop μας

  • τραπεζική κατάθεση

Εάν επιλέξετε τραπεζική κατάθεση, είναι απαραίτητο να αναφέρετε στην αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας & το ονοματεπώνυμό σας και να αποστείλετε το αποδεικτικό σας στο eshop@imfarms.com

Τα διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Η παράδοση στον χώρο σας γίνεται από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι διαφορετικός για κάθε είδος.

Για παραδόσεις σε πάρκα, εμπορικά κέντρα, τα προϊόντα παραδίδονται κατόπιν επικοινωνίας έξω από αυτά, στην είσοδό τους.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για κόστη μεταφοράς.

ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ESHOP ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ imFarms

Για αγορές μέσω eshop άνω των 45€ για τις περιοχές με κόστος μεταφοράς έως και 5€, δεν επιβαρύνεστε με κόστος μεταφοράς. Για αγορές μέσω eshop άνω των 75€ για τις περιοχές με κόστος μεταφοράς από 9 έως και 10€, δεν επιβαρύνεστε με κόστος μεταφοράς.

Για περιοχές απομακρυσμένες εντός Θεσσαλονίκης και περιοχές που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα, η χρέωση θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Ελάχιστη παραγγελία: 15€

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ανάλογα με τα προϊόντα που έχει επιλέξει ο πελάτης, ποικίλει ο χρόνος που του επιτρέπεται να ακυρώσει την παραγγελία του.

  • για παραδόσεις αυθημερόν ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του σε διάστημα μισής ώρας από την επιβεβαίωσή της

  • για παραδόσεις την επόμενη ημέρα ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του σε διάστημα μιας ώρας από την επιβεβαίωσή της

  • για παραδόσεις άνω των δύο ημερών ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του μέσα στην ημέρα που επιβεβαίωσε την παραγγελία του

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Με την παράδοση της παραγγελίας σας προτείνουμε να ελέγξετε προσεκτικά την κατάσταση των προϊόντων. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε επιτόπου στον διανομέα προϊόντα που δεν παραδόθηκαν στην σωστή κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με όμοιο την ίδια μέρα ή την επόμενη (εφόσον αυτό καθίσταται δυνατόν). Εάν δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση τότε γίνεται επιστροφή της αξίας του στον πελάτη με τρόπο ίδιο με αυτό που επέλεξε να κάνει την πληρωμή του.

Σε περίπτωση που ο πελάτης αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με προϊόν μας και δεν είναι ικανοποιημένος αφού το καταναλώσει, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας. Το κατάστημά μας θα ελέγξει το γεγονός και σε περίπτωση ευθύνης του καταστήματος θα γίνει αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή του κόστους του (με τρόπο ίδιο με αυτόν που έκανε την πληρωμή του ο πελάτης).

Προϊόντα που επιστρέφονται δεν επαναχρησιμοποιούνται και καταστρέφονται προς ασφάλεια & προστασία των πελατών μας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε υλικό από την ιστοσελίδα & το eshop μας για άλλη χρήση, πέρα από προσωπική.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (όπως πιστωτικές κάρτες κλπ) κρυπτογραφούνται και μεταδίδονται με ασφαλή τρόπο (βλ. εικονίδιο κλειδώματος στη γραμμή διευθύνσεων) βάση πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL (secure sockets layer).

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν φτάνουν στην εταιρία, αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας που έχει αναλάβει τις πληρωμές μέσω καρτών του eshop μας.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην κατηγορία Πολιτική Απορρήτου.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε συνδέσμους “links” προς άλλες ιστοσελίδες. Τα links έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα. Δεν έχουμε τον έλεγχο και ουδεμία ευθύνη φέρουμε από προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά την χρήση τους.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε στην φόρτωση του eshop μας ή άλλο πρόβλημα τεχνικής φύσεως, επικοινωνήστε μαζί μας και θα προχωρήσουμε άμεσα σε αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κανένα μέρος δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης ή μη ολοκλήρωσης μιας παραγγελίας για λόγους ανωτέρας βίας.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε ή να τροποποιούμε τους όρους & προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να ελέγχετε πάντα τους όρους & προϋποθέσεις. Μετά την δημοσίευση οποιωνδήποτε τροποποιήσεων, χρησιμοποιώντας το eshop, μας δίνετε τη συγκατάθεσή σας και αποδέχεστε τους τροποποιημένους όρους & προϋποθέσεις.

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram